Instructievideo - Algemene Instructies

Instructievideo - Buitenkant van de hals

Instructievideo - Op hele gebogen hals

Instructies

Het Scoring Right Scorebord wordt aan de binnen- of buitenkant van de hals van uw tennis- of padelracket bevestigd.

Op sommige rackets kun je het scorebord alleen aan de buitenkant van de hals bevestigen (bijv. Wilson Clash, Wilson Ultra, Babolat pure Strike), terwijl je op andere alleen aan de binnenkant kunt bevestigen (bijv. Babolat Aero pro), maar bij de meeste rackets kun je zal ze op beide kunnen plaatsen.

Inspecteer je racket. Het is het beste om de zijde te kiezen die het vlakst is. Die heeft een halsprofiel dat minder gebogen is.

Begin met uw Point/Games-eenheid.

Zorg dat de kralen bovenaan zitten. Als ze eruit vallen, duw ze er dan voorzichtig weer in.

Als uw rackethalsprofiel erg rond is (bijv. Yonex Ezone), vouw en knijp de eenheden dan samen. Maak je geen zorgen, het zal de eenheden niet beschadigen.

Reinig uw racket grondig met alcohol (isopropylalcohol)

Laat de alcohol volledig drogen voordat u het aanbrengt. Als u de alcohol niet laat drogen, beschadigt u uw lijm en blijven de eenheden niet goed plakken.

Verwijder de zelfklevende bescherming van het scorebord en plaats deze voorzichtig op het racket. Zorg voor de gewenste uitlijning voordat u stevig aandrukt.

Houd de knop stevig ingedrukt terwijl u de druk ten minste 30 seconden blijft toedienen.

Herhaal dit voor de tweede eenheid (Sets). Het is het beste om uw racket nog een keer schoon te maken met alcohol, voordat u het aanbrengt.

Het is het beste om uw racket 2 uur of een nacht opzij te zetten om de lijm te laten versterken. De sterkte van de lijm zal in de loop van de tijd toenemen.

Scoring Right maakt gebruik van het merk 3M en is ontworpen om extreme temperaturen te weerstaan. Stevigheid zal niet verzwakken, zelfs niet op de heetste dagen en de zwaarste omstandigheden.

Kralen kunnen in het begin moeilijk te verplaatsen zijn. ze worden losgemaakt door gebruik en tijd.

De eenheden zijn niet overdraagbaar. U kunt de units niet overzetten naar een nieuw racket, omdat de lijm niet meer sterk genoeg is.