Over Ons

Scoring Right is een product wat is uitgevonden in Australië. De eigenaar had moeite met het bijhouden van de tennis & padel score en was de discussies zat. Het product is uitgevonden in 2019 en sinds Juni 2022 wordt het verkocht in Europa. Scoring Right wordt gedistribueerd in Nederland & België door Roy & Jort van ROJOR v.o.f.

"Het product kwam op ons pad en we wisten gelijk dat dit een groot probleem van veel tennis & padel spelers in Nederland zou oplossen, namelijk het vergeten van de score en de discussies die daarbij horen." benoemt Jort. 

Roy zegt dat ze aanvankelijk zelf het Scoring Right vanuit Australië hadden besteld omdat ze namelijk zelf ook altijd discussies hebben over de scores tijdens een padel & tenniswedstrijd. Het scoreboard werkte perfect en de discussies waren voorbij. Toen ze door hadden dat dit een product was wat nog niet in Nederland verkocht wordt. Hebben ze contact gezocht met de oprichter van Scoring Right en zijn ze nu de officiële distributeur van Scoring Right in Nederland & België.

 

Doel

Wij willen zoveel mogelijk padel en tennis spelers in Nederland & België bereiken met dit zeer innovatieve product, en dat een groot deel ervan een Scoring Right Scoreboard op hun racket bevestigd hebben.